Gratis frakt over 699,- | Gratis retur

Om Oss

I 2020 kjøpte min samboer og jeg vår lille skatt, Wilma. Vi bor i Oslo og opplevde raskt at det var vanskelig å finne bra og fine produkter for henne, så vi startet Yakatass.
Det var det mye å lære – fra materialer og fabrikker til størrelser, farger og design. Med hjelp fra hundetrenere, fysioterapeuter og hundeentusiaster skapte vi produkter som var både ergonomiske og stilige, akkurat det vi savnet for Wilma!
Målet med Yakatass er å styrke båndet mellom hunder og eiere med å levere høykvalitetsprodukter som sprer glede og trygghet.
Vi er stolte av å tilby nøye utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Hver detalj er viktig for oss, fra sømmer og fargevalg til innpakking og kundeservice, og vi ønsker at hvert produkt skal gjenspeile vår kjærlighet til hunder og vårt engasjement for deres velvære.
Siden oppstarten har vi fått fantastisk respons fra kundene våre, og deres tilbakemeldinger og støtte driver oss fremover. Vi fortsetter å utvikle oss med mål om å tilby det beste for våre firbente venner. Wilma har vært vår inspirasjon fra dag én, og vi er takknemlige for å kunne dele lidenskapen vår med andre hundeelskere gjennom Yakatass.
/Wilma & Andreas