Gratis frakt over 699,- | Gratis retur

Ofte stilte spørsmål

Velkommen til vår ofte stilte spørsmål-side! Her finner du forhåpentligvis svar på det du lurer på som er relatert til oss. Hvis du ikke fikk svar på det du lurte på så kan du sende oss en melding via vårt kontaktskjema, eller sende en e-post til post@yakatass.no

Hvordan kan jeg kontakte kundeservice hvis jeg har spørsmål eller problemer?

Du kan kontakte kundeservice på flere måter. Den enkleste måten å kontakte oss på er å sende en e-post til post@yakatass.no, eller bruke vårt kontaktskjema.

 Hvis du foretrekker å chatte med oss, kan du også bruke vår live chat-funksjon på nettstedet vårt når vi er tilgjengelige.

 Uansett hvilken metode du velger, vil vårt kundeserviceteam gladelig hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha.

Jeg har ikke mottatt ordrebekreftelsen min.

Beklager hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse fra oss. Vennligst sjekk spam-mappen i e-posten din, da bekreftelsesmeldingen kan ha havnet der ved en feil. Hvis du fremdeles ikke finner bekreftelsesmeldingen, kan du kontakte oss på post@yakatass.no så skal vi hjelpe deg. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 24 timer å motta en ordrebekreftelse etter at bestillingen din er fullført.

Kan jeg endre min ordre?

Når du fullfører kjøpet, blir ordren din behandlet umiddelbart. Derfor kan du dessverre ikke selv endre eller kansellere ordren. Hvis du ønsker å bytte til en annen vare eller størrelse, kan du bestille den nye varen i nettbutikken og få refundert kjøpssummen fra din første ordre så snart vi mottar og godkjenner returen din. Du kan lese mer om bytte og retur her.

Hva er fraktkostnadene, og hvordan beregnes de?

Vi tilbyr gratis frakt for alle bestillinger over 599,-. For kjøp under 599,- koster frakten 49,-. Legg produktene i handlekurven så vil den regne ut dine fraktkostnader. Vi tilbyr dessverre ikke levering til utlandet for øyeblikket. Har du andre spørsmål til frakt kan du lese videre eller sende oss en henvendelse via vårt kontaktskjema.

 Hvor lang tid tar det før jeg mottar bestillingen min?

Vanligvis tar det 2-5 virkedager å motta bestillingen din etter at den er behandlet og sendt ut fra vårt lager. Dette kan imidlertid variere avhengig av hvor du bor og eventuelle forsinkelser som kan oppstå under fraktprosessen.

 Vi vil sørge for å behandle og sende ut bestillingen din så raskt som mulig, og gi deg beskjed så snart den er på vei til deg. Hvis du har spesielle behov eller tidsfrister for levering av bestillingen din, kan du kontakte oss for å diskutere alternativer og muligheter for ekspresslevering.

 Kan jeg spore min bestilling etter at jeg har sendt den inn?

Ja, etter at bestillingen din er utført vil du motta en e-post med sporingslenke. 

 

Hvordan returnerer jeg en bestilling?

Se vår returpolicy.

Er det mulig å avbestille en bestilling etter at jeg har sendt den inn? Ja, det er mulig å avbestille en bestilling etter at du har sendt den inn, men det avhenger av hvor langt i behandlingsprosessen bestillingen din har kommet. Hvis bestillingen din allerede har blitt sendt ut fra vårt lager, kan den ikke avbestilles, men du kan fremdeles returnere varen etter at du har mottatt den.

 Hvis du ønsker å avbestille en bestilling, må du kontakte oss så snart som mulig etter at du har lagt inn bestillingen din, enten via vårt kontaktskjema eller send en e-post til post@yakatass.no.

 Vi vil gjøre alt vi kan for å imøtekomme forespørselen din, men kan ikke garantere at bestillingen kan avbestilles hvis den allerede har blitt behandlet eller sendt ut.

 Kan jeg bytte eller returnere produktene hvis det ikke passer?

Ja, du kan bytte eller returnere produktene hvis det ikke passer. Hos oss tilbyr vi både gratis frakt og retur på alle våre produkter. Her finner du instruksjoner om hvordan du kan returnere eller bytte.

Hvilke garantier eller forsikringer tilbyr dere på produktene deres?

Vi tilbyr en standard garanti på 2 år for alle produktene våre. Garantien dekker produksjonsfeil og andre problemer som kan oppstå på grunn av normal bruk av produktet. Merk at dette ikke gjelder for falmet eller slitte farger, som kan oppstå over tid om man vasker produktet på 40 grader eller mer. Hvis du oppdager et problem med produktet ditt innenfor garantiperioden, kan du kontakte oss for å rapportere problemet og få hjelp til å løse det.

 I tillegg til garantien vår, følger vi også vanlige regler og forskrifter som gjelder for salg av varer i Norge. Dette inkluderer forbrukerloven, som gir forbrukere rettigheter når de kjøper varer, inkludert retten til å kreve reparasjon, erstatning eller refusjon for feil på produktet. Vi vil gjøre alt vi kan for å sikre at du er fornøyd med produktene dine, og vil hjelpe deg med eventuelle problemer eller spørsmål du måtte ha om garanti og forsikringer.

Hvordan velger jeg riktig størrelse på hundeselen?

For å velge riktig størrelse på hundeselen er det viktig at du måler hunden din på riktig måte. Følg disse trinnene eller klikk her:

1. Mål hundens brystomkrets: Bruk et målebånd for å måle omkretsen av hundens bryst rett bak forbeina. Pass på at målebåndet ikke er for stramt eller for løst.

2. Mål hundens nakkeomkrets: Bruk et målebånd for å måle omkretsen av hundens hals. Plasser målebåndet der hundens krage vanligvis sitter. Pass på at målebåndet ikke er for stramt eller for løst.

3. Sammenlign målene med størrelsesguiden: Finn størrelsesguiden for den hundeselen du ønsker å kjøpe.

4. Du kan også sende et bilde av hunden din til oss på post@yakatass.no så kan vi guide deg til riktig størrelse.

Er deres sele egnet for alle hunderaser?

Det er dessverre sånn at hundeselene våre ikke passer absolutt alle hunderaser. Noen raser har for eksempel kortere eller lengre nakker, bredere eller smalere bryst, eller forskjellige vektfordeling i kroppen. Hvis du er usikker på om selen passer for din hund, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema eller sende en e-post til post@yakatass.no for å få råd og veiledning. Vi hjelper deg gjerne med å finne ut om selen passer, basert på størrelse, rase og behov.

Hvordan rengjør jeg produktene mine?

Produktene kan vaskes på 40 grader, men vi anbefaler at du vasker de på 30 om du ønsker å skåne miljøet litt mer og bevare fargene litt lenger. For å beskytte produktene under vask, anbefaler vi deg alltid å bruke en vaskepose. Vaskeposen beskytter produktene fra å bli skadet under vask og bidrar til å forlenge levetiden til produktene.

Kan jeg bruke hundeselen til å trene hunden min?

Det avhenger hva slags trening du ønsker å gjøre med hunden din. Vår sele er designet for daglig bruk og turer, og er perfekt til å trene hunden med å gå pent i bånd, for eksempel. Selen kan ikke gi tilstrekkelig støtte og kontroll for mer intensiv trening eller aktiviteter, da anbefaler vi dere å bruke en lang trekksele.

Hvis du for eksempel ønsker å trene hunden din til å løpe eller sykle ved siden av deg anbefaler vi deg å kontakte oss for råd og veiledning før du bruker våre produkter til trening. I samarbeid med vår hundetrener Sandra kan vi gi deg tips og råd om hvordan du kan trene hunden din på en trygg og effektiv måte.

Er hundeselen trygg for min hund å bruke?

Ja, våre hundeseler er trygge for hunder å bruke. Hundeselene våre er ergonomisk utformet og godkjent av veterinærer i Norge, for hundens trygghet og komfort er det vi prioriterer høyest. Det er imidlertid viktig å velge riktig størrelse for din hund, samt sørge for at den sitter godt og er justert riktig.

Det er også viktig å følge våre instruksjoner for bruk og vedlikehold av hundeselen. Dette kan inkludere å vaske selen regelmessig, sjekke den for slitasje eller skader, og justere den etter behov, slik at hunden din har det best mulig.

Og, som med alle typer utstyr, kan det imidlertid være risikoer ved å bruke hundeseler, spesielt hvis de brukes feil. Hvis du er bekymret for sikkerheten til hundeselen din, kan du kontakte oss for råd og veiledning. Vi vil hjelpe deg med å velge en størrelse og tilpasning som passer til din hund og gir optimal sikkerhet og komfort.

Hvordan kan jeg være sikker på at jeg velger den beste hundeselen for min hund?

Det er viktig å velge en sele som passer godt til hunden din, og som gir tilstrekkelig støtte og kontroll uten å begrense bevegelsene når dere er ute på tur eller leker.

 

Hvis du er usikker på om vår type hundesele er best for din hund, kan du kontakte oss for råd og veiledning, eller sende en e-post til post@yakatass.no.